Idag gjorde jag något ganska konstigt...

Det är inte varje dag man kan berätta att man jagat luftballong med bil. Låter underligt, jag vet, men det har jag gjort! Dock i sällskap med min mor. Min far var nämligen på ballongfärd då han fick det i födelsedagspresent förra året. Måste medge att det kändes konstigt att åka runt i bilen för att följa efter en jävla luftballong, men trevligt var det. Alltid roligt att spendera lite tid med min mor!

Veckan som var har varit toppen, måndag till onsdag var jag och mamma i Helsingborg/Halmstad och rensade ut den ena stugan för att flytta skiten till den andra stugan. Smidigt...

På onsdagen kom min favorit hem och gud vad jag saknat honom, sååå skönt att han är hemma nu! Så spenderade natten hos honom och sen blev det jobb torsdag och fredag. Midsommaraftons kväll hamnade vi hos en av Kaspers "gamla" klasskompisar, han har ju tagit studenten, och hade det trevligt där med fina människor.

Lördag till söndag bar det av till Helsingborg för en sista visit i stugan. Med mig hade jag Kasper, Ida och Joel. Först handlade vi mat, sen blev det mys på stan för att efter det bege sig hem och göra mer mat. Igår, söndag, blev det en tur till Väla och sen nästan direkt hem till Gislaved igen.

Idag har jag gått långpromenad med Tequila och ja, jagat luftballong...

Hoppas er midsommar var bäst!

Puss på er <3